All Cleaning is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, waar klanttevredenheid op de eerste plaats staat. Onze gemotiveerde medewerkers staan garant voor service en kwaliteit. Door de platte organisatie- structuur is All Cleaning uiterst flexibel in de uitvoering van de activiteiten.

Kwaliteit

Als service verlenend bedrijf is het belangrijk een positieve indruk achter te laten bij eindgebruikers. Wij zijn immers een verlengstuk van uw bedrijf.

Met goed getrainde medewerkers die op een vakkundige, veilige en representatieve wijze de werkzaamheden voor u uitvoeren, willen wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat voor u bereiken.

Dit doen wij door alleen de allerbeste producten te gebruiken. Wij geloven namelijk dat het gebruik van alleen de beste producten leidt tot de beste kwaliteit.

Hoe wij dat doen?

Door producten te gebruiken die bijdragen aan de duurzaamheid van uw pand. Naast een fantastisch resultaat, zorgen ze ervoor dat uw pand langer mooi blijft.

Door onze persoonlijke aandacht leren wij beter aanvoelen wat uw wensen en behoeften zijn.

Daarnaast scannen wij uw pand elke keer als wij bij u werkzaam zijn. Hierbij letten wij bijvoorbeeld op de staat van uw dak, gevel, en uw kozijnwerk. Daar waar wij het nodig achten wordt u geadviseerd. Ook zetten wij met uw goedkeuring proefstukken. Zo ziet u direct welk resultaat er is te behalen.

Zo kan goed onderhoud kostenbesparend zijn op de langere termijn.

Wij werken het liefste op de traditionele wijze. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk alles met de hand wassen. Hierbij maken wij gebruik van trappen, ladders, steigers, tuckerpole systeem en hoogwerkers.

Alleen op die manier kunnen wij elk raam de juiste aandacht geven, en het kozijnwerk keurig schoonmaken.

 

Eén contactpersoon

Wij profileren ons door de communicatielijnen kort te houden, zodat u doeltreffend te woord wordt gestaan door de persoon die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden. Service –  No-Nonsense mentaliteit en eerlijk werk is onze passie!

Gratis offerte aanvragen.

Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.