Glazen wassen

bedrijven, winkels, scholen en zorginstellingen de ruiten en kozijnen. Zoekt u een bedrijf met ervaring in glasbewassing? Dan zit u goed bij All Cleaning. Afhankelijk van uw gebouw gebruiken we de traditionele ladder, telescoop bewassing of eventueel een hoogwerker om uw ramen streeploos schoon te maken. Glasbewassing op grote hoogte is dus geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan!

Snelle en streeploze glasbewassing

Schone ramen zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Maar, uw ruiten worden op den duur dof door vervuiling in de lucht. Voor het behoud van uw ruiten en kozijnen adviseren wij u daarom om periodiek uw ruiten te laten behandelen. All Cleaning  heeft een topteam van professionele glazenwassers dat de kennis, materialen en middelen heeft om elke klus succesvol te klaren. Wij werken snel en streeploos!

Gemak en service

Klanten waarderen het gemak, de kwaliteit en het persoonlijke serviceniveau van All cleaning

Kwaliteit

Bij het uitvoeren van onze diensten mikken wij altijd op de beste kwaliteit met een 100% tevredenheid garantie

Klant = koning

Drukke week? Bij All Cleaning Maassluis kiest ú de tijd die u het beste uitkomt.

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.